Restaurant Nieuwe Tijd

Genieten van verschillende wereldgerechten afkomstig uit alle windstreken van de wereld? Dan zit je bij restaurant Nieuwe Tijd goed. Met een groot assortiment aan verschillende gerechten zit er altijd wel wat nieuws tussen wat je kan proberen. Ook zijn er vegan en vegetarische gerechten beschikbaar. Voor ieder wat wils dus!

Restaurant Nieuwe Tijd is een plek waar je in alle rust kunt genieten van lekker eten. De bediening is steeds vriendelijk en snel, zodat je niks hoeft te missen van hetgeen er om je heen gebeurt. Ook als je niet veel tijd hebt, is dit restaurant de perfecte keuze want de gerechten worden snel opgediend.

Wat kan je zoal verkrijgen?

Zoals gezegd is het mogelijk om verschillende wereldgerechten te proberen. Maar welke gerechten kan je dan proeven?

Allereerst is het mogelijk om verschillende soorten sushi te proberen. De bekende Maki gevuld met bijvoorbeeld zalm, kip of komkommer vallen altijd goed in de smaak.

Daarnaast is het mogelijk om verschillende gerechten van de seafood bar te pakken. Dit is een buffet met onder andere oesters en verse poké bowls gecombineerd met verschillende voorgerechten als carpaccio en warme soepen.

Voor de hoofdgerechten is er ook keuze genoeg. Zo kan je er verschillende seizoensgebonden gerechten bestellen van de A La carte, kan je er warme gerechten vinden in steelpannetjes en kan je ervoor kiezen om te gaan wokken.

Ook is het mogelijk om verschillende gerechten van de teppanyaki en grill te kiezen. Hier kan je onder andere gerechten vinden als scholfilet, kangoeroe en eendenborst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *